Contact

Heb je een vraag of wil je graag iets delen? Neem contact met mij op via onderstaand formulier of gebruik de mailbutton onder het kopje Socials & Contact.  Interesse in een samenwerking? Leuk! Scroll dan even door naar beneden.  

Samenwerken

Liefs van Noor is een reis- en lifestyle blog. Ik schrijf graag over reizen met kinderen (ver weg en dichtbij), kamperen met onze gepimpte caravan, leuke uitstapjes, interieur en D.I.Y. projecten (denk aan haken, naaien, verven, opknappen, recyclen). Mijn blog bevat naast uitgebreide (reis-)verhalen ook praktische (reis-)tips, bestemmingsinfo, reviews van bijvoorbeeld accommodaties of producten en DIY handleidingen. In elk blog vind je veel sfeerbeelden die met zorg en aandacht zijn gemaakt. Meer zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram pagina waar ik inmiddels ruim 7,5K volgers heb.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met mij op via bovenstaand formulier of mail mij om de mogelijkheden te bespreken. Te denken valt o.a. aan:

  • Review van een kindvriendelijk museum, pretpark of dierentuin
  • Een, of een aantal, overnachting(-en) in een accommodatie
  • Een productreview
  • Organiseren van een winactie

Natuurlijk behoort een samenwerking op maat ook tot de mogelijkheden. Ik kijk uit naar je bericht!

Ik schrijf alleen over producten en diensten waar ik zelf volledig achter sta en/of zelf gebruik. Bij een sponsoring of samenwerking vermeld ik dit ook onder aan het bericht en geef ik altijd mijn eerlijke mening.