Van Terschelling tot Timboektoe: een heerlijk reisboek!

Er is een nieuw reisboek op de markt. En niet zomaar een…  Claartje Schouten en Ilona Annema hebben een mega tof en lekker dik reisboek geschreven waarbij je heerlijk wegdroomt.  In ‘Van Terschelling van Timboektoe’ vind je de verhalen van 20 reislustige ouders. Je leest er geen top 10-lijstjes en must sees,  maar authentieke verhalen van ouders die graag op avontuur gaan met hun kroost. Het laat zien hoe tof het reizen met kinderen is en biedt volop inspiratie, praktische tips en handige reisroutes. Van eeuwenoude kastelen bezoeken in Schotland tot kamperen tussen de Big Five in Botswana en van relaxte strandvakantie tot spectaculaire roadtrips en jungletochten.

Ik heb het boek inmiddels een paar dagen in huis en ik kan niet stoppen met lezen. Bij elk verhaal denk ik: Oooo dit is toch té gaaf! Dit wil ik ook! Je snapt; inmiddels is mijn bucketlist weer een stukje langer geworden… Er staan ook verhalen in van landen die wij al bezocht hebben en ook dat is ontzettend leuk om te lezen! Een feest van herkenning. 

Ik ben best een beetje trots want in het boek vind je ook een verhaal van mijn hand. Met veel plezier heb ik over ons avontuur in Kopenhagen geschreven. Al rijdend met de bakfiets door het centrum van de stad hebben wij veel toffe herinneringen gemaakt. In het boek lees je naast ons reisverhaal ook een aantal tips en aanraders voor deze kindvriendelijke stad.  

Claartje en Ilona, het was een feest om mee te schrijven aan dit boek! Wat is het ongelooflijk mooi en inspirerend geworden, een feestje om te lezen! Het is een echte aanrader voor zowel reislustige ouders als voor ouders die van binnen misschien wel het verlangen hebben om te reizen maar de stap niet durven nemen… Na het lezen van dit boek ben je om; reizen met kinderen is supertof! 

Voor diegene die nu denkt: hmm dat boek lijkt mij wel wat…. Neem dan gauw een kijkje op mijn Instagram pagina want daar organiseer ik een winactie voor het boek! Zie ik je daar? 

Ben je nu al zo enthousiast en wil je het boek meteen bestellen? Check dan even deze link

–> Meer lezen? Neem dan een kijkje op mijn Denemarken pagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s