Een momentje voor jezelf met de nieuwe producten van zZacht

Ken je dat…. Altijd maar druk druk druk en geen tijd voor jezelf? Met de producten van zZacht creëer je thuis een heerlijk moment voor jezelf om weer lekker op te laden. Maar dat niet alleen:  je pakt tegelijkertijd huidproblemen aan en met de mooie flacons kun je jouw badkamer of keuken naar hartenlust stylen!

Er zijn 2 verschillende geuren verkrijgbaar: voor de vrouwen is er Flowery en Woody is zowel door mannen als vrouwen te gebruiken.

zZacht is een nieuw merk in huidverzorgingsland. Het heeft een innovatieve en vooruitstrevende formule; de producten bevatten namelijk pro- en prebiotica. Dat klinkt heel ingewikkeld maar dat valt alles mee. Ik leg het je hieronder uit.

De werking van zZacht: Probiotica en prebiotica

Door de actieve ingrediënten in dit product, de probiotica, vermeerderen de goede bacteriën. Je doodt geen bacteriën zoals je normaal zou doen bij een reiniging maar je voegt door het gebruik van deze producten juist goede bacteriën aan de huid toe waardoor er voor slechte bacteriën minder ruimte is om zich te vermenigvuldigen.  Daarnaast is er ook prebiotica toegevoegd aan de producten van zZacht, wat voeding is voor de gezonde bacterie. Door de verbeterde microflora wordt je huid helemaal zuiver, knapt op en blijft gezond. Ook belangrijk om te weten: zZacht bevat geen aluminium en parabenen.

zZacht en interieur 

Naast de samenstelling van deze fijne producten, is de verpakking ook een lust voor het oog. Je kunt er fijn mee stylen en dat valt bij deze interieurliefhebber natuurlijk goed in de smaak! De mooie flacons met wit, taupe- en bronstinten matchen bij vele interieurs. Met een gerust hart zet je de producten in jouw keuken of geef je ze een mooi in het oog springend plekje op de badkamer. 

zZacht  en omgaan met verpakkingen

zZacht geeft ook tips en handreikingen wat je kunt doen met lege verpakkingen. Maak bijvoorbeeld van een lege fles douchegel een mooie fles voor afwasmiddel voor op het aanrecht of maak van de badschuimfles een gezellig bloemenvaasje. Bij aankoop van een nieuw verzorgingsproduct ontvang je daarnaast meteen een nieuw etiket. Zodra een fles leeg is, haal je het oude etiket eraf en plak je het nieuwe erop. Je kunt het etiket pimpen naar eigen smaak zodat het goed past bij jouw stijl en interieur. Super leuk en origineel! 

zZacht en milieu

Tot slot wil ik even benadrukken dat zZacht ook denkt aan het milieu. Bovenstaand punt over het hergebruik van de verpakking geeft dat al aan maar er zijn nog meer manieren. Als je toch besluit je flesje weg te gooien geeft zZacht als tip om het pompje los te maken van het flesje. Je gooit dan alles los bij het plastic afval en dat is beter recyclebaar.

Meer weten?

–> Neem een kijkje op de website van zZacht

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met zZacht. Natuurlijk geven wij altijd een eerlijke mening en raden wij niets aan waar we zelf niet blij van worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s